26 februari 2006

Ett bättre liv är inte lätt

Försöker med hjälpa av en stor kvällstidning få hjälp med kilona. Och det skulle inte vara några problem om inte någon elak varelse uppfunnit fikabröd!

Jag klarar mig utan godis och glass, men den här tiden på årethar jag enorma cravings efter semlor. Och de innehåller inte få kalorier! En semla ger mig en tredjedel av dagsbehovet av kalorier. Om man bara blev mätt av dem skulle jag alltså kunna äta tre stycken per dag - och inget mer.
En lösning värd att fundera på...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Näää ett bättre liv är inte lätt! Håller med dig om fikabrödets förbannelse - och semlor ska vi bara inte tala om. Mmmmm så gott men ack så onyttigt! Men snart är fettisdagen över och kanske att det blir lättare då. :)

Ser förresten fram mot att få veta var du hittade själmönstrete eftersom jag blevv jätte sugen på att sticka en. Å andra sidan om det dröjer ytterligare lite så kanske Pippi-tröja till Lillprinsen hinner bli kalr först och det vore ju inte så dumt.

Polly sa...

Är det viktklubben på aftonbladet? Tycker du det funkar bra eller dåligt, eller..? (Bortsett från det illvilliga fikabrödet.. )

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin