21 mars 2006

Upp men inte ner

Kampen mot ett nytt liv går - så där.
Även om jag börjar dagarna mycket bra med havregrynsgröt och rivet äpple, och fortsätter lika bra med medhavd lunchlåda där riven morot och kok broccoli får stor plats, så har jag en usel disciplin när det kommer till kritan.
För på kvällen är jag inte alls lika duktig. I synnerhet inte om det finns något onyttigt hemma. eller om jag hamnar i situationer där det kan finnas godsaker. Som svärmors kakfat eller after work på krogen.

Och det börjar innebära problem eftersom jag inte får köpa några nya kläder innan jag tappat mina kilon.
Fast skor är ju inte kläder...

Halva priset gav jag för röda snyggskor. Visst har jag nämnt att jag aldrig köper skor till ordinarie pris.
Uppdatering: Dessutom är de jäkligt sköna. Har gått med dem i två dagar och inte fått tillstymmelse till skavsår. Fantastiskt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar röda skor! Dina är jättefina.

Själv har jag insett att frukosten och kvällsmaten är mina huvudmål. Om jag äter mycket och riktigt då, äter jag mindre på dagen, när jag försöker ändra på det går jag oundvikligen upp i vikt, jag misstänker att knepet att gå ner handlar om att hitta ett sätt som funkar för en själv:-))

Anonym sa...

Woah! Supersnygga! Skostorleken ändras ju dessutom inte så du kommer ju att kunna ha dem både nu och sen ;-)
Det finns alltid en ursäkt att shoppa skor!!
/Cilla

LaBello sa...

Gud så läckra dojjor. Bra köp!
Ang frestelser - gillar du frukt? Ett tips är att köpa hem massor av frukt, gärna exotisk och "lyxig" sådan. När suget kommer kan man festa loss på en mango eller små söta vindruvor utan kärnor. Eller choppa ihop en fruktsallad. Vill man slå runt ordentligt kan man toppa med lite vaniljkesella. Gott och nyttigt!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin