16 juni 2006

Va é grejjen?

Nej - det här är ingen telefonsignal. Det där är ett sånt där irriterande ljud som antyder att tv:n håller på att pajja eller att man har tinnitus.

Kan någon förklara grejjen med att ha en telefonsignal som ingen vuxen kan höra. När man sen trycker grön lur och säger HALLÅ så hörs det definitivt. Vibratorfunktionen har funnits länge, för den som vill att telefnoen inte ska höras.

Eller är jag för gammal för att förstå det här?Heja sverige, förresten! I ett sällskap av tolv pers, vara minst hälften är fanatiska fotbollstittare, så var det bara moi som tippade rätt resultat! Man é för jävla bra, egentligen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har varit slarvig med att svara på din fråga - garnet kommer härifrån: http://www.ullcentrum.com/
Jag köpte det på syfestivalen i mars.

sexy sa...

A片,A片,A片,A片,A片,A片情趣商品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室,情趣,情趣用品,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人光碟18成人,成人聊天室,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,成人小說,微風成人區,成人交友,成人文學,成人漫畫,成人遊戲,免費成人影片 ,成人論壇,愛情公寓,情色,色情網站,情色A片,色情小說,情色文學

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin