10 augusti 2006

Sommarens fynd i bilder

Det är ju något särskilt med pelargoner! Särskilt på sommaren. Mina favoriter är röda rospelargoner och ljuvligt ljusrosa mårbackapelargoner. (Värst vad originell jag är...) De flesta är gåvor från min snälla mamma. Och sedan jag flyttade till hus har jag även lyckats få en del att överleva.


Ett fynd till mina tidigare samlingar är den här vackra tvättpåsen med rött broderi. Kan inte gå förbi såna små skatter när jag är på loppis. Begrunda gärna alla timmar som någon lagt ner på att åstadkomma en tvättpåse som i våra dagar knappt skulle rymma en veckas använda strumpor.

Redan i juni hittade jag en trasmatta i pastellmilda färger. Sliten i fransarna, men där sydde jag på en svart tygkant. Den blev mycket fin på vårt nya trägolv.På en ljuvlig sommarauktion ropades två gamla taklampor med vita glaskupor in för 100 kronor. Och en fantastisk samling filmisar som jag inte har den blekaste aning om vad jag ska använda till, förutom att äga. Nostalgi när den är som vackrast!Och knasigaste fyndet var kanske en rostig och sliten emaljskylt från tiden före 3G-master, ADSL och nya Nokia-modeller. Charming!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina Saker!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin