17 november 2006

Sakleterskan gör fynd igen!

Ibland händer det oväntade.
Tidigare i veckan gladdes jag över att ha hittat en vacker ljusstake i metall och svartmålat trä på den stora loppisen i stan.
I går tog jag en tur på den näst största loppisen. Och vad stod där på en hylla? Jo – en likadan! För nästan samma pris, 65 kronor.
Lycka!!
Visserligen en aning mer bronsfärgad, men jag väljer att överse med det. Att ha hittat dubletter är ju på något sätt hela kvintessensen med second hand.

Att det även trillade ner tre mycket vackra assietter i pressglas är sånt man inte kan rå för om man är galen i vackra saker.
Ser du den vackra uddkanten? Mucho vackert!
Ett snabbt överslag säger mig att jag under hösten har införskaffat drygt 25 nya glasassietter till hemmet. Och sex dessertskålar. Och åtta glastallrikar samt ett gäng skålar och ljusstakar. Nu borde jag vara nöjd, kan man tycka... Eller bjuda ofantligt många vänner på fest!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mössan är för söt, den är helt perfekt till dom där långa öronen.

Grattis till den andra ljusstaken!

Agata sa...

Joo, den rosarandiga mössan blev söt, om än lite för stor på bredden och för kort på längden. Men det märker inte tremånadersbebisen som fick den.

Den extremt skarpsynte (hoppas ingen av mina besökare är så skarpsynt för då börjar jag ana stalkers i mossen...) kan se att klänningen är gjord av samma rutiga herrskjorta som jag sydde en flickklänning av i somras. Till bebisens storasyster, faktiskt.

Tack. Mina två fina ljusstakar lyser upp hemmet nu i vintermörkret!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin