5 juli 2007

På stickorna

Jag stickar också på semestern. Såklart. Fast i dag har det blivit alldeles för mycket sol, bad, umgänge och god mat istället.
Ni har förmodligen sett dem förr, men pågående projekt är:

* Den kontstickade tröjan från Östergötlands ullspinneri. Visjögarn och mönster är köpt på plats. Stickningen går lååångsamt framåt.

* Det turkosmelerade mohairgarnet från Yll&Tyll har rivits upp gång på gång, men nu har jag börjat på en sjal. Mönstret med enbart omslag och hoptagningar kommer från Ullomera.

* Det är svårt att tro att det här ska bli något vettigt, men det är en barnkofta i Opalgarn och stickas från ärm till ärm. Mönstret kommer från Bendix.

Och nu är det stopp på garnköp i sommar - med undantag från den årliga svängen till Morjärvs Ullspinneri som förmodligen inte kommer göra samlingen mindre. Och det är inte alls synd om mig, för lagret är större än Garnstudios. Jag lovar!

4 kommentarer:

Dödergök sa...

Kul att se att det är fler än jag som har flera järn i elden samtidigt! :)

Anonym sa...

Jag gillar den där listan du har på högra sidan med saker du vill sticka:)

Anonym sa...

Helt rätt, semester=garnspan! Men jag ligger lågt, mycket lågt. ;-)
4 veckor kvar... ;-)))

Anonym sa...

Jag tror att det kommer att bli fina saker allt du har på gång. Sjalar har ju förmågan att se konstiga ut, innan blockning. Och barnkoftan och tröjan ser också topp ut. Spännande att se fortsättning!

Ha en trevlig semester!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin