7 september 2007

In my mind

Har påbörjat och repat upp några olika sjalvarianter den sista tiden. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra, trots att jag har en del på önskelistan.
Skulle kunna plocka fram några redan påbörjade projekt, men det lockar inte. Jag vill sticka något som får mig att längta efter stickningen på dagarna. Och den egenskapen har inte någon av de WIP jag håller på med nu.

Försöker hitta ett halsduksmönster till Östergötlands melerade ombrégarn. Kanske en Argosy? Fast halsduken ska levereras i julklapp tillsammans med en dragspelsbasker, så det kanske vore kul att hitta något mönster med liknande utseende. Kanske med flätor eller kablar?

Dessutom planerar jag att ge mig på Baby Surprise jacket. Men först ska jag klura ut vilket garn som lämpar sig. Och om jag ska göra någon randning...

1 kommentar:

Dödergök sa...

Tack för ditt färgförslag jag kör på det! Cyklamenrosa basker och morotsfärgad sjal, man behöver ju faktiskt inte ha dem tillsammans jämt det finns ju fler sjalar och mössor, om inte annat så kan man ju sticka ett par till. :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin