21 september 2007

Tantfråga:

Är det en kraftig 40-årskris i vardande när man längtar efter ett par rediga Doc Martens som vinterkängor?

Och då menar jag kraftig, för det är många år kvar...

15 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är 35 och jag har såna....

Joanna sa...

Tja, det kanske är 35 års kris för jag kikade på ett par i skoaffären i förrgår och jag är 35 med.

Maud/En bok om dagen sa...

Och jag har passerat fyrtio men känner ingen längtan alls efter just såna... Vad är det för fel på mig!?!?

Dödergök sa...

Jag ska köpa Doc's så fort kassan tillåter, visserligen så är de världens sämsta vinterskor men ack så snygga och nostalgifaktorn är skyhög. En gång punkbrud-alltid punkbrud!

Elena sa...

De är hur som helst supersnygga!!

Anonym sa...

Nej, nej och åter nej! (enligt min pojkvän). Man kan ha Doc i hur hög ålder som helst. Så tuta och kör.

Jenny sa...

Skulle nog snarare varna för "jag är en fjortis som inte har vett att klä mig tillräckligt varmt på vintern för det är töntigt". Nog för att jag älskar alla mina par Docs lidelsefullt, men vinterkängor är de inget vidare som.

Agata sa...

Haha! Ni har rätt - det blir ett par Doc Martens snart. Med ett par varma, hemstickade sockor så kanske jag kan ha dem till november, i alla fall.

Anonym sa...

Här tappades det andan å det gruvligaste!

VILL HAAAAA!!!

Åsa sa...

Om man är 43 och redan äger ett par, vad kallas det då? Tycker att dom är så snygga men särskilt varma som vinterskor vet jag inte.

Anonym sa...

Med ett par härliga ull-inner-sulor (kanske sticka och filta egna och sedan klippa till formen?) har jag aldrig frusit i mina Martens. Och jag är en riktig frusenknärt.

antfarm sa...

Man kan ha Doc's hur gammal man än är. Men inte på vintern! (Särskilt inte om man är riktigt gammal så man lider av benskörhet, Ha ha) för halare sulor finns inte. Materialet i sulan blir stenhårt när det blir kallt och det blir som att gå på is med is.

Hade själv ett par i många år och halkade minst två gånger om dagen på vintern. Sedan gick de sönder och andra skor köptes och ohlala vad graciöst jag kunde segla fram på gatorna och inte halka en enda gång.

Anonym sa...

Nej absolut inte.

Anonym sa...

Aaah, nej, men kolla in de med lite mer klack på www.have2have.se... skitfina och jag köpte ett par och vet att de är jättesköna också!

sexy sa...

A片,A片,A片,A片,A片,A片情趣商品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室,情趣,情趣用品,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人光碟18成人,成人聊天室,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,成人小說,微風成人區,成人交友,成人文學,成人漫畫,成人遊戲,免費成人影片 ,成人論壇,愛情公寓,情色,色情網站,情色A片,色情小說,情色文學

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin