21 september 2007

Tantfråga:

Är det en kraftig 40-årskris i vardande när man längtar efter ett par rediga Doc Martens som vinterkängor?

Och då menar jag kraftig, för det är många år kvar...

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är 35 och jag har såna....

Joanna sa...

Tja, det kanske är 35 års kris för jag kikade på ett par i skoaffären i förrgår och jag är 35 med.

Maud/En bok om dagen sa...

Och jag har passerat fyrtio men känner ingen längtan alls efter just såna... Vad är det för fel på mig!?!?

Dödergök sa...

Jag ska köpa Doc's så fort kassan tillåter, visserligen så är de världens sämsta vinterskor men ack så snygga och nostalgifaktorn är skyhög. En gång punkbrud-alltid punkbrud!

Elena sa...

De är hur som helst supersnygga!!

Anonym sa...

Nej, nej och åter nej! (enligt min pojkvän). Man kan ha Doc i hur hög ålder som helst. Så tuta och kör.

Jenny sa...

Skulle nog snarare varna för "jag är en fjortis som inte har vett att klä mig tillräckligt varmt på vintern för det är töntigt". Nog för att jag älskar alla mina par Docs lidelsefullt, men vinterkängor är de inget vidare som.

Agata sa...

Haha! Ni har rätt - det blir ett par Doc Martens snart. Med ett par varma, hemstickade sockor så kanske jag kan ha dem till november, i alla fall.

Anonym sa...

Här tappades det andan å det gruvligaste!

VILL HAAAAA!!!

Åsa sa...

Om man är 43 och redan äger ett par, vad kallas det då? Tycker att dom är så snygga men särskilt varma som vinterskor vet jag inte.

Anonym sa...

Med ett par härliga ull-inner-sulor (kanske sticka och filta egna och sedan klippa till formen?) har jag aldrig frusit i mina Martens. Och jag är en riktig frusenknärt.

antfarm sa...

Man kan ha Doc's hur gammal man än är. Men inte på vintern! (Särskilt inte om man är riktigt gammal så man lider av benskörhet, Ha ha) för halare sulor finns inte. Materialet i sulan blir stenhårt när det blir kallt och det blir som att gå på is med is.

Hade själv ett par i många år och halkade minst två gånger om dagen på vintern. Sedan gick de sönder och andra skor köptes och ohlala vad graciöst jag kunde segla fram på gatorna och inte halka en enda gång.

Anonym sa...

Nej absolut inte.

Anonym sa...

Aaah, nej, men kolla in de med lite mer klack på www.have2have.se... skitfina och jag köpte ett par och vet att de är jättesköna också!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin