10 oktober 2007

Ny upptäckt

Det är möjligt att jag är senfärdigast i landsänden, men i går insåg jag att man faktiskt inte behöver promenera utomhus för att kunna lyssna på mp3-spelaren. Den är ju suverän när man håller på och stökar och fixar hemma också!
Förr sprang jag alltid ifrån cd-spelaren för att hämta en hammare eller stryka något och hade sen ingen koll på vad som hänt.
I går kväll hade jag John Ajvide Lindqvists bok Låt den rätte komma in med mej i flera timmar.
Micket bra idé. Och micket bra bok! Läs den!

5 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Mp3 och talböcker är det bästa som finns, använder man sen pirate bay är det guld.
Jag lyssnar när jag stickar, när jag sedan tittar på min färdiga stickning kan jag "höra" boken jag har lyssnat på när jag stickade.
Allt blir lite lättare med en bra talbok till och med att hänga tvätt blir roligare.
Ha en bra dag, Eva.

Anonym sa...

*ler*
Ljudböcker använder jag, ja... Men, ngn mp3 har hon inte, nej... Dock rullar, eller snurrar, en cd med mp3 i stereon... Stephen King - Revolvermannen (hon som inte brukar gilla honom, författaren... :p) Fick låna av en jobbarkompis, och tur var det då min lilla hög med ljudböcker vad genomlyssnade... Har dock idag lånat på mig en hel HÖG med nya att lyssna på.
Kan dock meddela att pausknappen ÄR ett måste på dosan. Ja, lite svårt att ta med sig steron genom huset ;) Dock alldeles utmärkt när man stickar, bloggar eller läser bloggar mm... beroende på VAR torkställningen står placerad för stunden... ja, då kan man lyssna då också ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som också anser att hänga tvätt är kuligare med ljudbok i högtalarna ;)

Anonym sa...

´Mp3 är perfekt när man diskar eller damsugar till och med klyver ved eller klippergräset fast då åker hörselkåporna på utanpå. Perfekt!

Skatan sa...

Hej och tack!!

Du, den boken har jag hört skall vara ohyggligt otäck...vet inte om jag vågar mig på den. En riktigt skräckis för vuxna, stämmer det?

/Frk. M. Örkrädd

Agata sa...

Ja, varken ljudböcker eller mp3-spelare var nya för mig tidigare. Den stora upptäckten var att man kunde använda dem inomhus. ;-) Fast det berodde kanske på att jag var ensam hemma och behövde inte vara särskilt social när jag sprang upp och ner mellan våningarna medan jag grejade och städade.

Skatan - Boken är emellanåt jäkligt blodig och geggig, men den är upplät på ett synnerligen torrt sätt så den blir inte så otäck som den skulle kunna vara. Och då är jag ändå lite mörkrädd. Men bara man drar upp fötterna fort i sängen efter ett långt tigerhopp vid sängdags så går det bra. ;-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin