11 november 2007

I'm in!

Har efter några veckor blivit medlem på Ravelry under mitt riktiga namn. Alltså agata99.

Nu har jag ägnat en halv söndag åt att försöka greppa allt man kan göra där, men har inte kommit någon vart. Har även väckt ett ohyggligt gammalt Flickr-konto till liv. Otroligt vad många inloggningar och lösenord man måste minnas för att kunna leva ett fullgott liv nuförtiden. Hur gjorde folk förr?
Nävisstnä...

3 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Grattis, du har mycke fina mönster och vackra saker framför dej, ha de bra idag, Eva.

Anonym sa...

Lösenord ja, jag brukar köra med samma id-namn och lösen när det går, men nu har jag faktiskt börjat att skriva upp dom i en liten bok, och det är helt otroligt hur många lösenord man behöver! Den nya för mig du skriver om måste jag ju gå in och kolla in!

sexy sa...

A片,A片,A片,A片,A片,A片情趣商品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室,情趣,情趣用品,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人光碟18成人,成人聊天室,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,成人小說,微風成人區,成人交友,成人文學,成人漫畫,成人遊戲,免費成人影片 ,成人論壇,愛情公寓,情色,色情網站,情色A片,色情小說,情色文學

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin