12 juni 2008

Sjalar kan man aldrig få för många av

Vi kan väl kalla det här för min fotbollssjal. Inte för att jag ska hinna klart under EM, eller ens tittar särskilt mycket på matcherna, utan för att jag började på den när Sverige spöade Grekland.

Ekvationen lyder: 2 hekto härligt grönt lingarn från Kalinka + 1 så enkelt mönster som möjligt= perfekt tv-stickning. Den ska nog avslutas med en spetskant, tror jag. Om garnet räcker...

Garnet är en hemlis-present som legat till sig ett tag...

6 kommentarer:

Dödergök sa...

Vacker vacker färg, jag vill också sticka någonting i lin det var längesen nu, ska gräva lite bland mina vävgarner, kanske ligger det någon tow där som vill bli något stickat.

Anki sa...

Hittade hit via en annan blogg och hittar detta fanntastiskt vackert gröna garn i denna fina blogg. Nu måste jag ut på garnjakt igen!

Agata sa...

Ja, visst är färgen ljuvlig! Och det är mycket trevligare att sticka med lingarn än jag trodde. Måste nog hitta på något mer när den här är klar.

Agata sa...

anki - förresten, jag glömde att säga välkommen! Det är alltid roligt om man kan uppmuntra till garnmissbruk. ;-)

Anki sa...

Tackar tackar, ja du ser, jag är här och tittar igen. Måste ju skriva ner vad garnet heter. Minnet är kort men intensivt ... Det kanske är typiskt för oss garnoholister?
Det där pocketbokskedjebrevet hoppas jag verkligen att jag nås av också såsmåningom. Det låter kanonkul!

Anna sa...

Jag har ju också det garnet i hyllan någonstans. En enkel sjal med spetskant låter ju underbart! Tack för tips.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin