8 oktober 2009

Parfymblogg

När jag nu ändå var inne på ett parfymeri passade jag på att provdofta på parfymer. En favoritsysselsättning eftersom jag alltid är på jakt efter den ultimata parfymen.

Jag vill gärna ha något lite dammigt, tungt och spännande. Doftar det melon eller billig Date-parfym springer jag.

Och i dag trodde jag att en riktigt klassisk tantparfym skulle passa mig. Så jag provade Chanel No 5. Den där som Marilyn Monroe använde.
Och den verkade lovande. Tills den hade satt sig ordentligt och doftnoterna framträdde efter någon timme.
Då. Luktade jag som min svärmor.

Missförstå mig inte. Jag gillar min svärmor. Men jag har ingen högre önskan om att gå runt och lukta som hon gör.

Jag letar vidare.

5 kommentarer:

Myggan sa...

Visst är det svårt med parfymer. Jag har haft Davidoffs "Coolwater" i många år men har nu gått över till "Be delicious" från DKNY.
För många, många år sen fick jag en "4711" av mormor. Snacka om tantdoft. =)
/Anna

Toril sa...

Ja parfymer kan vara så svårt att hitta! Jag brukar lukta i omgångar, går till butiken å testar samma doft på olika dagar. Å till slut om jag fortfarande kan sniffa på den länge då köper jag den. Men det tar tid och det är process. Ofta tycker jag som du att dofterna lukatr något man inte vill...typ svärmor eller nåt äckligare..typ kattpiss! Hoppas att du hittar nåt gott. Jag har snöat in på She wood...

Agata sa...

Myggan - Ja, det är jättesvårt. Egentligen har jag en favvo-parfym, men den har jag bara hittat i Österrike.

Toril - Återkommande provningar brukar vara grejjen. Men då ska man ha ork och tid också. She wood, säger du... Ska kolla in den nästa gång.

liene sa...

Japp de misstagen har man gjört ...köpt parfum på planet med specialerbjudande ...kostar bara så och eller så mycket....dofta får man inte på planet ...kommer hem och det känns - kasta och glöm så lever man godare... echhhh.... nu tar jag flera gånger för att lukta innan jag slår till då vet man att det var inte bara att ha begär..

Caroline sa...

Tipsar om http://www.rodeo.net/fiftyscents

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin