26 november 2009

Snälla tomten...

Jag har inte så mycket fantasi, men har ändå fått ihop en liten önskelista:

En provdocka.
Har önskat mig en länge, men aldrig tagit tag i det förrän härom veckan då jag ringde på en tidningsannons eftersom provdockan bara kostade 400.
Jag var typ två dagar och 50 telefonsamtal för sen, om man säger så. Det blev inget av det köpet. "Den första kunden ringde redan halv sju i fredags morse" konstaterade säljaren glatt. Kul för henne.En Hemnes dagbädd
Vi behöver strukturera upp övernattandet hos oss. Den tidigare enkelsängen har vi gett bort och när rummet renoverats ska vi ställa dit en bra dagbädd som inte bara fungerar som soffa utan också kan göras om till dubbelsäng. Och erbjuder förvaring under.
Som ett kinderägg.


Nya fönster
Till hela huset. Snygga, sidohängda i gammal stil istället för de dåliga vippfönster som sitter där nu. Fast utan fuskspröjs. Så här såg de ursprungliga fönstren ut på vårt hundraåriga hus, så det skulle ju passa utmärkt.
Kostar bara 100 000 för hela paketet. Som hittat.Svarta ullstrumpor
Inte tjocksockor. Strumpor. Mitt ständiga beroende under vinterhalvåret. Använder aldrig bomullssockor längre. Bara ull.


Roliga saker
Som jag inte skulle ha kommit på själv. Böcker, loppisfynd, ljudböcker...

Fast, äsch... Jag blir glad för vad om helst och ogillar när önskelistor upplevs som kravlistor. Det här ska nog snarare ses som min egen inköpslista för framtiden. Om jag inte hinner få det i julklapp, förstås...

2 kommentarer:

Myggan sa...

Visst är det svårt. Nu är man ju så gammal att man bara önskar sig god mat, lugnt umgänge med familjen och snö på marken.
Jag hoppas att någon ger dig en provdocka i alla fall, för den har man verkligen nytta av.
/Anna

agata sa...

Ja, jag hoppas också på en provdocka. Å så har jag kommit på att jag behöver en ny morgonrock istället för den sunkiga jag har. Inte fleece. Gärna knäppning istället för band.

Hoppas min julklappsgivare läser här. ;-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin