27 november 2009

Fääärdig!

Tillåt mig presentera mina *hrmm* färdiga benvärmare.
Jag harklar mig rodnande, eftersom alla observanta ser att de ju inte är färdiga alls.
Det här är helt enkelt ett levande exempel på varför man inte ska odla UFO:n genom att vänta med att slutföra stickningar.

Mina två benvärmare i garnet Noro kureyon sock har varit färdigstickade läääänge. Men efter att ha sytt på 13 knappar på den ena så ledsnade jag och de blev liggande.
I går plockade jag fram den och skulle sy i de resterande knapparna, och insåg att en har smitit under väntetiden.
Och det upptäckte jag när det bara var den kvar att sy fast.

Nu måste jag leta ett substitut, men frågan är om jag inte kommer använda dem ändå fastän de inte är hundraprocentigt färdiga.


Jo, minnesgoda bloggbesökare minns att det var det här garnet jag var så missnöjd med. Eftersom jag senare har stickat en del med Noro Kureyon Sock utan att råka ut för samma variation i garntjocklek som den här färgställningen (164) uppvisade, så hoppas jag att det här nystanet var ett måndagsexemplar.

6 kommentarer:

Susilull sa...

Roliga, häftiga, annorlunda o snygga! Hoppas du hittar en extra-knapp, gör nog inget om det är en som sticker ut lite och skojar till det!

Agata sa...

Bra idé med att sätta dit någon som sticker av lite. Det ska jag nog göra om jag inte hittar fler såna här knappar i min knapplåda.

Unknown sa...

Ah precis vad jag tänkte föreslå! .) Sjukt fina ialalfall, jag hade aldrig orkat sy så många knappar *puh*

Johanne Ländin sa...

Det kanske var de första nystanen som var ojämna. Jag hade också problem med det som jag köpte och stickade vantar av. Nu har jag testat Zauberball i stället och tror att jag föredrar det.

Agata sa...

Cecilia - ibland måste man tänja på vad ens tålamod klarar av. Jag ser det som en definition av att vara vuxen. ;-)

Borntoknit - Ja, kanske var det så, för de senaste har varit mycket bättre. Har klämt en del på Zauberball, men har hittills inte fallit tillräckligt för dem. Färgfördelningen känns lite mer statisk än i Noronystanen. Men jag ändrar mig kanske efter lite stickande.

metamorphosis sa...

Spännande med de förslagen på gammla inlägg som dyker upp under de nya - nu snavade jag ju in på dina benvärmare lite hastigt och lustigt! Gillade hur som helst alla knapparna! mkt piffigt!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin