4 januari 2011

Ljuset på min väg

En ljusslinga fick byta plats från vardagsrummets stora dörröppning till trappen. Det saknas eluttag i närheten  (Varför gör det alltid det i gamla hus? Överallt där jag vill plugga in dammsugaren eller sätta upp en lampa lyser eluttagen med sin frånvaro.) så jag fick dra lite kringelikrokigt, men det gick bra ändå.
Nu lyser den upp så fint i trappen.Jo, det har blivit en ny banner på det nya året. Mer förändring än så orkar jag nog inte med bloggledes.

3 kommentarer:

Dödergök sa...

Vad fint! Både i bloggen och i trappan.

Det är en bra sak med vår monsterrenovering och att vi måste dra om all 30-talsel, vi får betydligt fler uttag och kan sätta dem på betydligt mer praktiska ställen. (Just nu försöker jag hitta ljus i tunneln var helst jag hittar dem så tack så mycket för att du påminde mig! )

Beas sa...

Vilken fin bred trapp ni har. Önskar att jag också kunde ställa min "docka" där. Jag funderade faktiskt igår på att flytta en ljusslinga till min, men då en batteridriven sådan. Planscherna var ju bara SÅ fina dessutom. Vilken skatt du sitter på där.

Kram Bea

Agata sa...

Dödergök - Glad att kunna hjälpa till! ;-)

Bea - Jo, den är mycket bred och fin. På sikt ska den slipas lite till, men det är inte ett särskilt prioriterat projekt. Planscherna hittade jag för 80 kronor styck på Erikshjälpen. Det kändes verkligen som ett fynd! Milda färgskalor och ovanligt motiv.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin