18 juni 2011

Nya perspektiv


Mina bilder av verkligheten blir inte alltid så bra. Men snart blir det andra bullar. Då får jag hem min nya kamera, och jag slipper irritera mig på den lilla digitalkameran jag har som gör verkligheten oskarp, grågrumlig och trist.
En Nikon D5000 är beställd och jag ser fram emot att få den.
I födelsedagspresent fick jag ekonomiskt bistånd till att antingen bygga ett skafferi eller köpa kamera. Visserligen har jag längtat länge efter ett skafferi för att kunna dölja allt som nu står och tar plats på köksbänkarna, men det blev en kamera, för det är ju verkligen nu, när lillkillen är liten, som det är kul att fotografera riktigt mycket.

4 kommentarer:

Clara sa...

Grattis till köpet! Att köpa en kamera är nåt av det roligaste jag gjort de senaste åren, det är så värt de där pengarna man lägger på den. Alla bilder blir så mycket bättre och så upptäcker i alla fall jag att jag ser saker på ett annat sätt. Lägger märke till saker. Det är kul! Lycka till med din kamera!

Lena sa...

Grattis! Jag köpte en ny liten digital och jag ångrar mig att jag inte väntade o sparade lite mer pengar...

Dödergök sa...

Å vad kul med ny kamera! Jag funderar också på en systemkamera, kanske till nästa års skatteåterbäring. Men sen vill jag gå en kurs också så att jag verkligen kan utnyttja allt fint och bra med en systemkamera.

Pysselfarmor sa...

Grattis - du kommer att bli helnöjd med den kameran. Jag har nu haft den i 1½ år....
ha en skön helg.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin