28 augusti 2011

Nödvändigt för neurotikern

När jag tänker efter så har jag nog aldrig på allvar använt glasunderlägg. Trots det äger jag förvånansvärt många. Och nu är jag ägare till tio till - och en coaster som flaskan ska stå på.

Men de här ljuvliga rosorna kunde jag inte lämna kvar när jag hittade dem. Jag får väl börja med sånt där ocharmigt petimeterbeteende och plocka fram underlägg så fort vi får gäster.

9 kommentarer:

Lillemor i Hummelsta sa...

Åh titta! Mina föräldrar har en bricka med det motivet (som jag var hopplöst förälskad i som barn) känns extra retro just för att man sett det sen barnsben.

nattugglan sa...

ja de va ju fina..

agata sa...

Lillemor - Och jag tycker mig känna igen motivet från svarta kakburkar i plåt som fanns i mitt barndomshem.

Nattugglan - Eller hur! Jag blev en smula förälskad när jag såg dem.

Gila sa...

Troligen kommer dina coasters/underlägg från danska ira. Har också en del underlägg som jag sällan använder...sålde av lite på tradera för ett tag sen.

Tyg och otyg sa...

Ja, jag tror också jag sett burkar med väldigt snarlika lock. Söta var de, då kanske gästerna kan ha överseende med det "ocharmiga" beteendet? :) Jag gör f ö också så, men bara när det gäller mitt soffbord som jag faktiskt är lite rädd om. Ser mig dock inte som det minsta neurotisk på nåt annat sätt, så nån liten tvångsneuros ska man väl ha. :)

Lisse sa...

Ingen tycker att du är neurotisk om du sätter fram dem som tepåseunderlägg! De där måste ju funka perfekt för det ändamålet med liten kant och allt.

Christin sa...

Oemotståndliga!
Sen tar ju sånt samlande så liten plats dessutom :-)
Och jag skäms inte ett dugg att lägga fram coasters...Har inte ens tänkt tanken...

agata sa...

Gila - Tack för informationen! Det var inte jag som köpte. ;-)

Tyg och otyg - Alla har vi våra neuroser. Är man rädd om sitt soffbord så får man givetvis använda underlägg. Jag har nog aldrig haft något tillräckligt fint soffbord, helt enkelt. ;-)

Lisse - Aha! Smart!

Christin - Bra! Man ska inte skämmas, det är bara dumt. Bättre att stå för sina knasigheter! ;-)

Christin sa...

Dom flesta jag känner är nog knasiga då :-))

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin