30 augusti 2011

Okej, tråkhöst - jag är förberedd

Är det för att hösten sedan barnsben är intimt förknippad med nystart och omstart och uppstart som jag blir shoppingsugen? Nytt bänkpapper, nya boketiketter och en ny skolväska ingick ofta, liksom nya, oslitna skolkläder. (Jag minns fortfarande den vita jackan och seglarskorna jag fick när jag började sjuan. Supercoolt när jag kom rejsande på min röda crescent med bockstyre!!)

Ofta kan jag moststå butiker med nya kläder, men den här roliga klänningen fick inte hänga kvar på HM där jag av en slump gick in.

Rosa och orange - kan det bli bättre?
Det fanns en annan fin ärmlös, orange klänning med rosa foder, men 100 procent polyester lockade inte lika mycket som färgen, så den fick hänga kvar.

Gladkläder! Nu kan november komma bäst den vill!

4 kommentarer:

Myggan sa...

Åhåhå! Dags att rusa till HM alltså.
/Anna

Iréne JB sa...

Är likadan. Blir också shoppingsugen när skolan börjar. Kanske har det att göra med att jag jobbar i skolan och när man börjar jobba efter sommaren inser hur urtvättade och tråkiga "alla" kläder är. Under sommaren så bryr jag mej inte. Jeansshorts och linne duger liksom inte längre.
Snyggt med färg iaf. Vill också har färg när november är grått.

Nilea sa...

Hej
Har precis hittat till din fina blogg och tittat runt lite. Är grymt nyfiken på hur du har gjort det fina kopp-fågelbadet. Finns det något inlägg där du beskriver det?

agata sa...

Nilea - Välkommen!

Nej, det finns inget mer informativt inlägg. Jag hade turen att ha kvar pinnarna med en metallplatta uppepå från några ljuslyktor som gått sönder. Så jag limmade bara ihop kopp och fat och limmade fast dem ovanpå den lilla plattan. Men jag har sett andra som gjort samma sak men lyckats sätta fast fatet ovanpå ett armeringsjärn. Lycka till!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin