21 mars 2013

Köksfunderingar

Vi går i köksbytartankar. Men hur ska man kunna välja när det finns så mycket roligt?!

Jag är rätt praktiskt lagd (och rätt dålig på att städa), så att inreda med något som kommer vara omodernt om några år är inte aktuellt. Traditionellt vitt kakel, vita skåpluckor utan för mycket dammsamlande krusiduller och ett rutigt linoleumgolv i beiga nyanser kommer det förmodligen bli.

Och så är vi rätt ekonomiska, så det är helt klart ett Ikeakök som gäller.

Det lutade ett tag åt något klassiskt som doftade lite sekelskifte.

Men i dag sa en kollega att hon inte riktigt kunde se mig i ett kök som är ett stilrent sekelskifteskök i enbart vitt. Och det stämmer nog. Jag är mer färg och en gnutta knasighet. Samma med min man.

Så när jag hittade de här stiliga handtagen hos Härjedalskök blev jag väldigt glad. Nu är bara frågan: ärtgrönt eller poolturkost?


6 kommentarer:

Iréne JB sa...

Låter som kökstanker precis i min anda. Vill också ha vitt utan krusiduller och ett rutigt linoleumgolv drömmer jag också om!
Nu till handtagen... gillar turkost, men de gröna syns bättre. Hmmm... svårt val :)

Heidi sa...

Vitt som bas är ju väldigt fint. Och med tanke på alla saker du har, så skulle ju vitt bli en fin bakgrund:)

Men enkelt och stilrent... nej, det är inte riktigt din stil:D

Thomas Pålsson sa...

Hej!
Kul att du gillade våra handtag! :-)
När du säger att ni är ekonomiska, så vill jag bara ge er ett tips. Inte sällan så brukar våra priser landa under IKEA:s. Så varför inte utnyttja den fantastiska service vi erbjuder genom våra kostnadsfria hembesök? På vår hemsida www.harjedalskok.se hittar du kontaktuppgifter till vår representant på er ort. Slå en signal och boka en tid, så får ni besök av en kunnig och hjälpsam köksexpert. Ni får dessutom se handtagen i verkligheten.
Lycka till med ert nya kök! :-)
Mvh
Thomas Pålsson
HärjedalsKök AB
Östersund

Anonym sa...

Gröna! Men kolla så att det är hyfsat standard mellan hålen så att du kan byta i framtiden (så tråkigt det låter, men i min värld byter man inte kök så ofta).

Fö är vi jättenöjda med vårt ikeakök (och alla andra vi känner). De har dessutom ngn slags kampanj nu eftersom de skall byta system framöver. Värt att kolla upp!

Byter ni så kom ihåg att den tunga assistenten ska stå i skåp och inte låda under bänken. Vi gjorde ett överskåp smalare och platsbyggde en öpppen hylla för kokbökcer och sodastreamern (som ju aldrig får plats på höjden i vanliga överskåp).

Lite tips bara.. hoppas nu det blir nytt kök för dig snart! Och kör på vita luckor (helst utan dammsamlande speglar). Färg får du in med annat. Speciellt du ;)/Anna

Cicci H sa...

Åh vilka fina handtag! Jag hade utan tvekan valt de orange (min favoritfärg) och hoppats att resten av familjen ok:at det... :-)

Karin sa...

Handtagen är superfina, speciellt uppradade som på bilden. Ta en av varje färg och blanda!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin