11 maj 2008

Randiga skäl


Vet inte riktigt varför, men väldigt få sticksaker blir färdiga för mig.
Så när jag till slut kunde avsluta denna - föga utmanande - halsduk på 350 maskor blev jag ändå ganska nöjd.
Ett gäng meter restgarner har gått åt. Bra.
Ganska många tv-program har setts utan att blicken någonsin behövt sänkas för att kolla avancerade mönster eller räkna maskor. Skönt.

Nu ska jag ta tag i något annat ufo som behöver färdigställas.

4 kommentarer:

bara Lova sa...

Vad snyggt det blev när man stickade åt det där hållet! Den där gillade jag mycket. Och visst är det skönt med saker som inte behöver tänkas på, samtidigt som det är kul att klura lite ibland..

Angående stickförbudet så vet jag inte vad jag ska säga längre.. någon har väl antagligen klagat på att jag stickar men att det skulle bli förbjudet kunde jag inte riktigt tänka mig. Jag får sitta i köket men inte någon annanstans på företaget, som vid mitt skrivbord.

Dödergök sa...

Jag gillar din halsduk skarpt, jag skulle inte ha någonting emot att göra en egen men shit vad drygt med så många maskor (hum...jag har just nu två spetssjalr på gång med långt över 400 maskor på varven).
Jag lider just nu av en märklig sjukdom som bara kan lindras av att starta upp nya stickningar och aldrig avsluta någonting. Ska vi bilda en stödförening? :)

Agata sa...

Tack! Jag är också förtjust i hur resultatet blev.

bara lova - det låter helt knäppt att någon kan klaga på en sån sak. Jag menar, vi snackar ju inte rökning!

dödergök - Jag går med i vilken stödförening som helst. Kan man kaqlla den Anonyma Startitis-sjuka? Eller Maniska Ufo-samlare.

Elsa Xenia sa...

Den halsduken tycker jag är fin. Vackra färger och enkelt med rätstickning. Själv behöver jag stickningar där man slipper tänka - det är så avslappnande att sätta sig med sådan.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin