3 december 2008

Mitt i livet

Nä, om man skulle tänka på refrängen och gå till sängs med bäddsockar, bettskena och senaste numret av Hemslöjden som låg i lådan i dag.

Det är ju en ny dag i morgon...


Du vet väl om att du kan ge bort Hemslöjden i julklapp till såna som jag som värnar om gamla hantverkstraditioner och deras väg in i framtiden? Ja, alltså. Jag menar inte att jag behöver en till prenumeration på den här trevliga tidningen, utan att det säkert finns andra slöjdintresserade som behöver lite mer substans än vad inrednings- och pysseltidningarna ger.

För några år sedan kom jag och mamma på samma geniala idé inför jul. Så nu betalar vi fortfarande varandras prenumerationer. ;-)
Inte direkt den mest spännande klappen i säcken, men det kanske blir den enda klapp jag får i år som jag ju redan redogjort för i tidigare inlägg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska genast kolla in Hemslöjden.
Annan hemvävd klassiker som kan rekommenderas som julklapp:
Scouternas årliga almanack, since 1947. Man får riva av ett blad varje dag, och klistra upp teckning varje månad. 70 spänn! Stor glädje hos mottagaren!
http://www.km.scout.se
(Nej, jag är inte scout :-)

Anonym sa...

Ha, det hade kunnat vara jag igår. Trodde inte någon annans man kunde vara lika otursföljd som min med mig i denna utstyrsel...
Yllesockor - ett måste
2 lager täcke
Bettskena
Hemslöjden alt lantliv
Ett tag provade jag snarkplåster,
Nej, det blev inget den natten...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin