10 maj 2013

Långsamt leder också någonstans

Ja, jag vet ju inte hur alla andra funkar, men min projektstrategi är så olinjär som något kan vara.
Jag har tusen saker på gång samtidigt och har massor "i pipen" utan att bli klar med något.

I dag huserar hantverkare i köket samtidigt som jag har ledig dag. Det innebär att jag håller mig i mitt syrum för att inte vara i vägen. Och där började jag rota i några lådor som jag glömt bort innehållet i.

Vilket inneburit att jag sytt klart toppen till en liten barnkvilt med stjärnor. Ingen aning om varför jag sydde klart stjärnorna men aldrig sydde ihop dem. Men så kan det vara. Vissa projekt påbörjas men blir aldrig klara då när det inleds.

Nu är de i alla fall hopsydda, och när som helst ska de få en baksida och kanske kviltas lite också. Vilket år som helst ...

Och ofta är det det mest inspirerande för mig - att få gå runt och plocka i mitt syrum. Förr eller senare blir något faktiskt färdigt fastän det legat länge. 
Jag har ofta kort startsträcka, men behöver sen en hel del tid innan jag färdigställer. 

Hur är du?

1 kommentar:

nattugglan sa...

Åh så skönt att höra att nån är likasinnad som jag.. Jag har tusen projekt på gång.. inte alla gånger de blir klara..eller oftas ska man säga så lämnar det nått..o jag springer hit o dit utan att få nått ordentligt gjort..Barnbarnet Linnea sa en gång för flere år sen (nu fyller hon 12 år)..att "mormor vet du vaaa.. att du ska sluta springa hit o dit..o påbörja nya grejer.., man ska göra en sak klar först"!..så sant som det är sagt. Men det lilla täcket som du gjorde klart var så fint!! Så det lönar sej att rota i gömda lådor.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin