11 januari 2005

Jag sa ju det!

Det var ju det jag visste... när granen väl satts upp, då står den tills den dammar ihop fullständigt. Det var ju därför jag var så ointresserad av att sätta upp eländet tidigare. För lite ledig tid att njuta i förhållande till allt jobb det innebär att klä den.
Fast på julaftonsmorgon så fick sambon sin vilja igenom och jag kan väl erkänna att det varit mysigt med pumlor och glitter trots att vår gamla plastgran har en avbruten topp så spiran sitter helt på sniskan och dessutom är ena fästet av så den lutar.

Men jag glömmer alltid bort exakt i vilken fas det blir mycket jobb. Nämligen nu. Nu när den borde plockas ner igen. Suck. Bära ner lådor, försöka komma på vilka pumlor som ligger i vilka kartonger, vira upp åldrande glitter... Jobbigt.
Så den lär få stå åtminstone till helgen som kommer.

Fast en bra anledning att ta bort granskrället är att vi äntligen varit och köpt konsoller och hyllplan till våra bokhyllor som vi planerat att skaffa i två år. Nu håller jag på och målar hyllplanen ljust varmgrå och de ska sitta i hörnet där granen står. Alltså måste granen bort snart! Ska bara måla klart snart...

3 kommentarer:

Polly sa...

Pumlor??? Öhh, va?

Anonym sa...

Och här har du varit ända sedan i AUGUSTI. Och inte visste jag nåt... Men nu vet jag, och nu länkar jag. :-)

/Anna - jag vet minsann vad pumlor är... :-)

Kicki G sa...

Hej!
Kan inte du mejla mig privat? kicki.gustafsson@op.se

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin