24 januari 2008

Väntan på garn

De senaste dagarna har svämmat över av jobbresor och möten. Men i kväll ska jag åka hem, göra pizza i bakmaskinen, slötitta på tv och sticka.
Lady E har plockats fram ur sin påse och jag har fått förnyad kraft. Nu väntar jag bara på Norogarnet som den omåttligt slarviga nätbutiken inte klarat av att leverera på över en månad.
Nä, jag är inte nöjd med den hanteringen. Sån tur att det här inte skulle bli en present eller julklapp för då hade jag nog varit galen vid det här laget.

Trevlig kvällsstickning på er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det irriterande när man inte får som man vill - o så måste man VÄNTA! FY!

Dödergök sa...

Jag väntar också på garn, men jag vet varför jag inte fått det än och jag har bara väntat lite mer än en vecka. Men det är tråkigt att vänta jag vill ju sticka min gröna alpackakofta nu!

Vilket färgnummer är det som du stickar Lady E i? Jag gillar ju inte Noro garn egentligen, men dina färger var så jättefina så jag måste kanske ändra mig. Socklgarnet gjorde mig lite smålyrisk, fast det är en hemlighet... :)

Eva i Halmstad sa...

Bara att få info om internetbutiken , så kan man välja andra.
Ha en go helg på dej,
Eva.

Agata sa...

ming ching - Ja. Mycket irriterande.

dödergök - Jag stickar i Silk garden 211. Mycket vackert. Mycket dyrt. Och det går åt en hel del till Lady E, för jag vill ju inte att hon ska en anemisk sort, utan lite mer kramgo och fläskig.

eva - ja, sån information gillar jag med. Trevlig helg!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin