27 januari 2009

Vinn hemstickade torgvantar

Ett par sådana här vill väl alla vinna?! Skynda, skynda till Ewas fotoblogg och lämna ett litet avtryck!

4 kommentarer:

Beas sa...

Vilka fina!

Jag kikade på din "nackvärmare". Är det en sådan där kort som nätt och jämnt kan knyta om halsen? De är så fina.

Jag har fortfarande inte tagit tag i stickningen, men jag blir så sugen när jag ser din flätstickning, särskilt när du skriver att det är LÄTT.

Jag kan inte bestämma mig för något bra och enkelt mönster som jag kan få användning för... det mesta ser lite komplicerat ut när man inte är så stickkunnig.

Nu bara MÅSTE jag ta tag stickningen. Det finns ju så mycket fint garn där ute.

Ha en underbar fredag!

Kram Bea

Anonym sa...

Dom är så fina!

Men du, vad har hittat för nytt roligt att göra då? Jag är så nyfniken? Och menar du att jag minsann får avsluta mina ufos själv?

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Kul att sticktrenden växer, har tyvärr inte många vänner som stickar eller ens har gjort det en enda gång sedan syslöjden. tycker det är jättekul och tror att jag har blitt beroende;) Snygga vantar, håller tummarna för dig!

Agata sa...

Bea - Jamenvisst! En eller flera knappar och några knapphål ska sätta ihop den på framsidan. Nu har jag beställt ett nytt nystan, så nu ska det bli ett färdigt projekt - vilken vecka som helst!

Jag tycker att nybörjare ska satsa på en enkel, rätstickad sjal. Med lite luddigt garn och stora stickor. Det går fort och blir ett vackert, användbart plagg.

Liskoplisko - Eller hur! Men det är jag som ska vinna dem! Hmm. Det blir inte så mycket nytt, faktiskt. Ett renoveringsrum upptar, om inte all min tid, så åtminstone all min tankemöda. Och - Ja. Var och en tar ansvar för sina ufos. Så lyder djungelns hårda lag! ;-)

Rosa hemmet - Leta reda på ett stickkafé i hemstaden. Det borde finnas! Gå in på sticka.org och kolla in lokalföreningarna. Där måste man inte vara erfaren eller klok för att gå med. Lycka till!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin