23 augusti 2009

Clutter, walk with me

Ärligt nu - är det bara vi som hela tiden får ihop såna här samlingar? Lådor, burkar, korgar... Om saker står framme och är tomma så fylls de omsider med junk. Gamla solglasögon, skruvar, tändare, lypsyl, anteckningslappar, trasiga klockor, broscher, hårspännen, gamla mobilladdare, näsdukar, halstabletter i förpackningar som är så medfarna att ingen ändå kommer vilja äta dem...

I dag har jag haft storrensning!

8 kommentarer:

drakmakerska sa...

I vårt hus finns det också massor av sådana ansamlingar - kan det vara någon slags bakterie...?:-) Var kommer allt ifrån och vad gör man av det?

Marianne sa...

Så där blir det här hemma också, och när korgarna är fulla blir det samlingar på bänkar och bord. suck...

Dödergök sa...

Precis så där blir det här hemma också, mamma säger att det är en sjukdom som vi ärft efter mormor och morfar. De hade också burkar, skålar, korgar med div plock men deras var oftast undanstuvade i ett skåp eller nått. Mina ligger mest framme hela tiden.

Agata sa...

Det stora bekymret brukar vara att det helat tiden skapas nya samlingar, för när någon är full så rensas den inte hemma hos mig, utan då påbörjas ännu en burk/skål/låda eller vad som finns närmast till hands. Suck.

Anonym sa...

Ja, det där känner jag igen men tömmer jag den så är det alltid något man saknar och måste leta efter.

SF sa...

Hej! Tack för kommentaren på min blogg. Jag har fått sjalmönstret på ett papper när jag gick en kurs för Triinu, jag vet inte om det går att hitta någon annanstans. Jag tror att det kan vara ok att låna det vidare för enskilt bruk. Jag vill inte lägga upp det på bloggen, men vill du "låna" det kan du väl maila till signe39@hotmail.com så skickar jag en kopia.

Lisa sa...

Sätt de där burkarna och skålarna i en flyttlåda i garaget och efter nått år så kollar du i den. Har du inte saknat nån av grejerna så skicka vidare kartongen.
Jag har en undran. Det är så att den där påsen som jag hänger i bältet under mina dagliga vandringar runt huset börjar bli rätt tung nu och jag funderar på att hänga dit en ny. Kan jag skicka den gamla påsen till dig?

Agata sa...

Lisa - Åh! Smart! Är det så man gör? Hm... lägg påsen i en flytlåda och ställ ut i garaget, vetja. Det låter som clutter på vift som du fångat in.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin