13 juli 2011

Anden är villig...


Mitt huvud kryllar av små, kreativa tankar. Jag hittar dukar på loppis och börjar fundera på vad de kan användas till. Jag tigger till mig en pall och ett korsstygnsbroderi från min mamma och vet med en gång hur de ska kombineras. Jag har fina trädlådor, brädbitar, behov och idéer, men lyckas inte få ihop dem till något större. Jag kommer hem med tygstycken, band och dragkedjor och har vaga idéer om hur de skulle kunna sättas ihop.
Men inget blir gjort.
Vårt uthus svämmar över av finfina projekt som borde göras klara.
Mitt syrum fylls ständigt på med nytt material, men väldigt lite kommer därifrån.

Hur gör alla andra? När får ni tid och ork och möjlighet att sätta er ner och skapa?


Pelargonhyllan tillhör en av de få genomförda projekten i mitt mammas sommarhus. Men så var det helt i min smak - lådan fanns. Likaså pelargonerna, den vackra timmerväggen och två grova spikar.

Ska se om jag kan få ihop något liknande här hemma...

2 kommentarer:

TUSEN VASER sa...

Såg din blogg idag och skrattade igenkännande när det gäller alla projekt som väntar på att göras. Jag har en Friggebod på 15 kvm full av möbler som ska kläs om någon gång...ibland känns det stressande men så tar jag tag i en stol och fixar till den och känner mig nöjd. Nu i sommar bestämde jag mig för att bara njuta och spontant när lusten faller på ta tag i näste projekt.
Må så gott och njut i sommarvärmen;)

Dödergök sa...

Jag känner mig het sönderrenoverad och okreativ för tillfället, stickningen är det enda jag har lust med fast jag har hur mycket som helst att göra. Hoppas att lusten hittar tillbaks igen när vi är klara med sovrummet och det finns lite mer plats att bre ut sig på.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin