13 september 2011

Skepp ohoj, landkrabbor!


Jag är bjuden på piratfest senare i vinter. Det ska bli kul, men det innebär en djupdykning i klädsamlingarna hemma. Och en hel del kreativt tänkande och kanske lite sömnad.
För numer innebär piratfester inte längre en enkel randig tröja, ögonlapp och någon simpel näsduk på huvudet. Nä, nu för tiden ska man snarare tänka Pirates of the Caribbean och klä sig i kråsskjortor, sammetsklänningar och djupa urringningar. Och gärna stora, lockiga hår och spetsunderkjolar.
 


Jag återkommer med mer besked om hur min utstyrsel blir.
Och den som har några fina tips på genvägar eller egna kreativa lösningar får gärna berätta det. Annars kommer jag nog se ut som en Lennart Hellsing-sjörövare när alla andra ser ut som Keira Knightley.


Uppdatering: Hur kunde jag glömma sonens favvostil - Pirat-Pippi?!
Det är också en stil att ta i övervägande...

6 kommentarer:

Maria sa...

Jag tror att jag gillar randiga tröjor-stilen allra mest.

Iréne JB sa...

Jag röstar på Pippi!

Susilull sa...

Klart du skall köra Pirat-Pippi-stilen!

Anna61 sa...

Självklart ska du vara KAPTEN KROK! Han har ju ett härligt lockigt hår som kommer att röra sig fint även på dansgolvet! Lycka till - Anna

Agata sa...

Tack för era omtankar!

Eftersom jag idag hittade en stilig kråsblus på loppis så lutar det allt mer åt att det inte blir pippi eller randigtröja-looken... Men än har ingen fet tant sjungit, så vi får väl se hur det slutar.

Anonym sa...

Den här tjejen har varit på just sjörövarfest! Kan kanske vara lite inspirerande? http://ahlinmalin.blogspot.com/2011/09/sjorovarkalas.html

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin