27 april 2017

Nu är vi klara!

För snart sju år sedan hade vi precis renoverat den blivande sonens barnrum.

Nu när jag tittar på de gamla bilderna blir jag helt fascinerad över hur lite leksaker han hade. Och det var verkligen något som bekymrade mig i början - att han inte skulle ha något att leka med!
Nu kan jag inte begripa att det varit så, när hans rum översköljs av märkliga plastleksaker, fula monsterhigh-dockor, papper, böcker, skräp, pyssel och legobitar.

Nu har vi gått igenom allt det och rensat ut mängder. De båda barnens rum har inretts och fyllts med saker och vi har försökt dela upp vem som ska ha vad från det gemensamma rummet. Och äntligen är vi klara. (Ja, eller i vintras. Men ibland tar det tid att få ut saker på bloggen.)
Det har tagit tid. För först skulle vi dela ett stort rum i två små rum. Och för att kunna göra det behövde det tömmas. Och för att kunna tömma så behövde vi köpa en barack som kunde fungera som varmförråd.
Så att vi nu står där vi är, med två färdiga barnrum, känns helt fantastiskt. Där de fått välja tapeterna själva.


Sonen ville ha ett naturrum. Och det mesta är fyndat begagnat. Och på den här bilden syns inte den fina fototapeten till höger där solen strilar ner i en björkskog.


Dottern ville ha fina fåglar på tapeten och jag hittade en silkesimitationmatta på auktion som passade både i storlek och färg. Dessutom sover hon i en våningssäng som inte syns på bilden.

Bilderna togs i vintras och sedan dess har rummen överfyllts med leksaker och prylar, så de är inte lika stylish som de här bilderna. Så de får ni inte se. ;-)

1 kommentar:

Heidi sa...

Wow! Vilket projekt!

Så stolta dom måste ha varit över att få helt egna rum, där dom själva har varit med och valt ut hur respektive rum skall se ut:)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin